Fryser sönder snart tror jag. inombords. får värma händerna hela tiden. Gaaaah!

Ingen morgonprommis idag , glad för det när jag märkte hur kallt det är.  bara 2 prommisar kvar denna vecka. Hoppas på mildare väder ngn som har koll på hur vädret ska bli i veckan i Boden? 3:e dagen med förjävlig träningsvärk i ben/rumpa nu.. Kan det ge sig ngn gång? :D frukost blev Ägg & havregrynsgröt & riskaka. gårdagen var kaos jobb, hjälpa gabbi, träna själv , hem , hämta syrran, surra hos henne ett tag. somnade med kläderna på i sänen helt färdig. & dagen idag blir likadan:

jobb till 17->snabbt på gymmet hämta nytt kort->hämta farmor och farfar åka till syrran med dom->Köra tillbaka dom->hem & byta om->gymmet->barnvakt åt alice kl 21-22-> hem & tokstäda då det är ngn besiktning imorgon folk ska gå omkring i mitt hem (ogillar) så med andra ord räknar jag inte med någon sömn förens typ kl 01 inatt?? Lyckat… Ska dessutom lyckas stå emot smörgåstårta?. skjut mig ngn?!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.