Tur man inte har någon temp hemma så man ser hur kallt det är ute. För hade jag sett det hade jag bäddat ner mig igen säkert..

Mötte grannen på hemvägen. Ikväll blir det att visa Gabbi lite benövningar på Stepin sen köra ett eget pass så kommer hem sent. Som vanligt.
Fruktansvärd träningsvärk. Visst kommer ni & hälsar på mig i kosttillskottbutiken på Lördag kl 10-14? ;) surra lite träning, motivera mig! Inne på 9:e dagen nu med bra kost. tappat 5 cm i midjan redan satan så det rinner av! Jag tänker inte på kosten. Vill helst inte skriva om den heller. Rädd att om jag fokuserar på den för mkt så åker jag dit igen. Skönt att få surra med Agnetha lite idag, pepp :)

Tårögd idag, första gången ngn säger så till mig

“Imponeras iaf väldigt av din personlighet och den lilla Sara som finns under alla muskler Massor med kramar <3″

Har så otroligt fina människor runtomkring mig som tar upp kontakten när dom ser man haft det tungt/har det.  Nära vänner, bekanta. Det betyder mkt & jag har fått massvis med skäll också att det är dags nu att ta tag i detta av vänner som läst ett tag, dom har delat med sig av sina erfarenheter även fast jag sällan delar med mig av mina. Känns hemskt att erkänna det känns lite bättre att andra också haft detta helvete… Känner mig mindre “patetisk” som är dom känslorna jag tampas med emellanåt.

kommer mer inlägg ikväll

Share →

2 Responses to Tur man inte har temp

  1. Ragwald skriver:

    Du är hård!
    :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.