Jag uppdaterar ju oftast inte på helger så summerar jag på måndagen :)

Vägde in igårmorse på -2,3 kg & har ju ändå tagit det lugnt med kosten. Det är den här veckan jag startar helt. Med nytt träningsschema också. Igår var jag så effektiv så innan kl var 14 hade jag hunnit med allt från matlagning, städning, vikt in kläder, diskat så jags att bara på soffan & tänkte “vafaan gör jag nu då?” sist jag kände så med sån energi var längesen. I brist på annat for jag & körde ett extra benpass med Danne & Niklas. lyckades få ihop som ett extra set när jag gjort klart mina egna en 3: a på 320kg. Kändes som att jag behövde ögonproteser sen. Tappade rösten också gör jämt det på benpassen. Redan innan jag for hade jag träningsvärk i skinkorna. När jag la mig & sov krampade benen och träningsvärk i låren. nu imorse var det en hel del värk. & jag har ben igen imorgon HAHA. lyckat….

Eftersom jag droppar så fort och lätt i början så behöver jag inte mer än ca 3 morgonpromenader denna vecka skulle jag tro. Finns ingen anledning att mata på med fler om man ändå tappar kring 1,5-3 kg? Så ökar man på sen succesivt :) fredagen var jag förbi Tony & Maria, lördagen såg mello med grannen, söndag massa fix & trix

Share →

4 Responses to Helgen

 1. Tedee skriver:

  Så jävla grym du är kvinna! Kom till Umeå och häng med mig på gymmet!!

  • Saraisaksson skriver:

   Ja jag ska det verkligen! <3 hade planer på nu i helgen också åkte jag på jobb :/ men ser att du är i götet!

 2. Susanne Isaksson skriver:

  Kämpa på snuttan♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.