Fredag mina vänner! Vilodag igår Umgicks lite med grannen & fotade hennes rygg då hon är superduperduktig & tränar på hårt! själv är jag riktigt trött idag så det blir att sova på lunchen i vilorummet. Helgen vad bjuder den på? Lite handboll nå mer än så har jag väl inte hunnit planera direkt. Skulle kännas jäävligt skönt om man inte hade en planerad helg för en gångs skull faktiskt. Jag har förmågan att redan på måndagen ha planerat upp hela helgen. ;)

Känns som att jag kommit in i lunken med maten nu. Jag började lite småmjukt med maten med andra ord skulle jag äta gröt så tog jag gröt + lite mjölk & bär. skulle jag äta torsk så tog jag torsk & ngn kesella sås. Skulle jag äta kyckling tog jag kyckling + lite tandoorikrydda. Inte gå för hårt ut på en gång nu när jag varit så nere. Så nu till veckan så får jag nytt schema av tjäder & då blir det full rejs igen när jag kört en introvecka som jag kallar det. :) Märker redan efter 5 dagar att kroppen släppt mkt vätska då jag lätt samlar på mig det. Så jag räknar med att på måndagen ha bra resultat på vågen. (är jua lltid lite extremt i början då brukar jag tappa 2-3 kilo)

Satt & läste lite igenom min gamla blogg. Blev faktiskt lite pepp ? Egocentrisk? javisst! vilken energi jag hade. Vilken glöd.

Fredagskram på er allihop! & vill tacka Clara för dom varma orden.. Tänkte på dom igår :)

Share →

6 Responses to Thank god it’s friday!

 1. Stefan Skott skriver:

  Vafan jag gick upp första veckan med Tomas kostprogram…

  • Saraisaksson skriver:

   under dietprogram?! Vafan på mig rinner det av som vatten! Haha och då har jag bara mjukstartat igen vägde in på minus 1,8 imorse.

 2. Stefan Skott skriver:

  Den fan frågade, sen skrattade han och sade det gör jag också… Vete fan, kroppen är inte van att äta sådär mycket, jag får fan pressa, pressa, pressa ner maten.

  • Saraisaksson skriver:

   Ahaaa ja då är det ju kanske en annan femma ! , du vet matvrak som man är så är ju detta svält hahaha nä skämt åsido. Jag har ju ganska mkt mer fett än er kanske så det är väl därför det rinner av såhär lätt. Brukar ju vara så iaf? Men jag har alltid haft lätt för att gå upp fort och fort ner sen. Iaf efetr att jag fick medicinerna :) hur länge har du haft hjälp av tjäder?

   • Stefan Skott skriver:

    Vi drog igång i början av januari, kosten justerade vi i början av februari. Träffade token första gången när vi båda var kring sju år så med tanke på hur länge man har känt karln borde man ha tagit tag i det här tidigare. Men det är aldrig för sent… Tro mig jag släpar på en hel del fett, har jobbat mig ner från 115kg sälform sommaren 2011 och siktar på en bit under 100 där lagom till Juli:-)

    Att anlita Tomas var fan det bästa jag gjort, man får ett helt nytt självförtroende i träningen med hjälpen från en kunnig person som kan korrigera teknik och peppa en att tro på en själv. Det är helt fucking awesome och när man ser tydliga resultat både i spegeln och på stången så flyger man fram på endorfiner:-)

    Kötta på Sara, det var nästan att jag bjöd på en dubbelbicce i dag när jag gick till bilen. Kanske en byggartumme nästa vecka ;-)

    • Saraisaksson skriver:

     Härlig utveckling på din träning! Ser riktigt bra ut :) Jo han är verkligen toppen Tomas! Inte många som kan få en som i mitt fall att öka i styrka och minska i fett samtidigt. men han lyckades. så blir spännande att se hur det går längre fram :) Haha duuu VART ÄR MIN DUBBELBICCE?? Shame on you ;) väntar otåligt här! Men tummen duger också.. i guess ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.