Jag till vänster & tradera fynd jag vann för 110:- idag ;) älskar tradera! Jackan endast använd 2 ggr. Yaay! Ett litet motivationsplagg då den med all garanti kommer sitta för tajt

Jag som skulle promenera till gymmet. snö i motvind. AINT GONNA HAPPEN! ..
Möte på ett av gymmen idag. & jag fryser som en gris. Som vanligt när jag dietar. Första dagarna är jobbigast att vänja sig. Springer & värmer mig på element hela tiden.

Share →

4 Responses to Fynd!

 1. Caroline skriver:

  Vilken snygg en! Vi ses på gymmet sen :)

 2. Josefin skriver:

  Bra skrivet inlägg, den var uppriktig och ärlig. Tror absolut att de vore bra att få hjälp från dom som jobbar med de i Luleå, har själv fått den hjälpen i 2 är och jag måste säga att de är de bästa jag gjort. Få överlämna alla funderingar och behandlingsplan i andras händer för att själv kunna fokusera på att bli frisk från skiten.

  Kram på dej och måste säja att de var jätte kul att träffa dig på Ica, så länge sen..

  MVH Josefin

  • Saraisaksson skriver:

   tack raring! var jättekul att se dig också! du är superfin i mörkt hår & lugg! :) tänkte på det på gymmet! Jo jag har hört positiva referenser om dom men ja du vet ju säkert.. Det där med att ta första steget. Det är väl det som är svårast. Kram på dig !:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.