Ja vad ska man säga? inte så bra på att uppdatera från helgen. Det fanns helt enkelt inte tid. Man somnade sent på kvällarna och steg upp vid 07:40 på mornarna och hade ett schema att följa allihopa! Lisette, Tomas, Freja, Daniel & det klassen som jag själv vill tävla i en dag. Var riktigt underbart att åka ner. Fick även träffa 3 personer som jag kommit i kontakt med via facebook ang. träning Magnus & Isabelle samt Joachim! Superkul vad träning kan förena människor. Var lite småsaker jag kan anse behöver fixas med evenemanget till nästa år då det fallerar mkt på det.

1) Insläppet

Insläppet började kl 09:30 på mornarna till själva mässan. Där står det ca 100 pers och vill in samtidigt. Att behöva köa långt trots förköp med endast fåtal snurror att kunna gå in igenom funkar helt enkelt inte om INSLÄPPET TILL TÄVLINGARNA börjar 09:40. Då man får stå & köa där minst 5-10 minuter också. Detta medför tyvärr att man missar första klassen på första dagen då det är som mest folk. Attd et sen bara står 2 killar och river av biljetter & stämplar in till tävlingsarenan är ju katastrof då det fick plats för 4 personer att stå där. men nejdå. Dom stod där bakom & tittade på?(vilket dom säkert hade på sitt schema att dom ska göra menar inte att dom är lat)

2) pappren som talar om vem som vinner. Vi kan inte skylla på Roddy att det var klantigt av han. När det är fler än 2 per som står på scen drar dom priserna nedifrån men när det är 2 st drar dom uppifrån. att stå timme efter timme & läsa dom pappren kan göra en snurrig det förstår vem som helst. tyvärr blev en tjej drabbad av detta & fick första pris för att sedan efter några minuter bli ifråntagen denna då det var fel vinnare. (vilket för övrigt var solklart att det var Lisette som skulle ha pokalen men ändå) Ska det vara så svårt att bara ge en lapp till kommentatorn med

1: a ex: Adam Adamsson 36 p 2:a ex: Simon simonsson 25 p 3: a ex. Peter Petersson 20 p

Så slipper man ju såna misstag? Ist för att ge poäng och tjaffs. Nu vet jag inte hur pappren ser ut men eftersom detta hänt förr och även tjejerna inte riktigt förstod pappret och fick dubbelfråga så betyder det ju att det är ganska svåra papper? Onödigt & tidskrävande & elakt att utsätta tävlande för den risken att bli utskämda/ besvikna / ledsna. & även för Roddy exempelvis.

3) invägningen & klippa av norra delen av sverige

folk som tävlar på söndagen i Bodybuilding måste väga in sig på fredagen. Detta innebär att dom eventuellt måste ta en extra dag ledigt jämfört med dom andra. Dom har ju ändå inget med Fitness att göra varför inte ta invägningen på lördagen för dom? & tävlar man i ngn av dom tunga klasserna så hinner man inte med ngt flyg eller tåg till norra delarna av sverige så man måste stanna till på måndag = ta flera arbetsdagar ledigt då många jobbar helger. Detta medför även att ni från norr ALDRIG kan se hela luciapokalen utan att behöva ta semesterdagar / ledigt vilket inte alla kan. Jävligt synd att dom inte bättrar på detta trots att jag mailat Ove Rytter om detta förra året & jag VET att flera tävlandes påpekat detta förra året.

;

Det som förbättrats

- Större mässa. Det fanns nu en avdelning med Lite mer hälsotema såsom massage och memira hade ngn monter & mkt annat.

- Bakgrundmusiken på fitnessdagen (jag brukar somna av musiken på fitness men iår var den bra) – säkert mkt annat jag inte kommer på. Allt var ju liksom superbra allt kan inte vara perfekt men man måste alltid jobba på dom rätta sakerna tycker jag. så där är min recension om ngn nu råkar ramla över den ngn gång :) eller vi var flera som ansåg detta men jag står för min egna åsikt.

en solbrun Tomas , 2 lite mindre solbruna herrar Joachim & Roger bredvid.

Superfin jacka från www.worldgym.se , Love it! (en sida som ofta har lägsta pris på produkter)

Vi 4 umgicks lite på hotellet roger, joachim, Tomas & jag.

Bild på håret innan den kajkade ihop..

 

Idag är man en sliten Sara. Höll knappt på att ta oss hem med flyget hemma jävligt sent. borttappat bagage som körde hem till mig vid 03:00 inatt osv.vill även rikta en STOR applåd för alla mammor som står på scenen en del hade 3-5 barn & var i toppen en hade nyligt fött. Beundransvärt!!

Share →

2 Responses to rapport om Luciapokalen

 1. Jo skriver:

  Insläppet: Det var från början tänkt att tävlingarna skulle börja 10.40. Detta ändrades för att det skulle bli alldeles för sent på kvällen innan tävlingarna var slut annars. Biljetterna var ju redan släppta sedan länge, därför blev det kort om tid mellan mässans öppnande och tävlingens början.

  Papperen: Protokollen som skrivs är från ett program som ser ut så, det räknar ut allting, placeringar, poäng etc. Det finns inte tid till att skriva på någon annan lapp. Sen var tyvärr inte Roddy någon van konfrencier och det bidrog ju såklart också.

  Invägningen: Det handlar om logistik, på invägningen jobbar domare som resten av helgen sitter och dömmer. Det skulle inte finns en sportslig chans att göra det vid något annat tillfälle, och även domare får ta ledigt både före och efter tävlingen för att hinna med till tävlingen.

  Hoppas att det hjälpte något =)

  • Saraisaksson skriver:

   Det hjälpte att få förklaring speciellt med pappren tackar för responsen har väntat på det har inte fattat alls vad det är som är så svårt med det ! :)
   Hoppas ni börjar med insläppet tidigare nästa år eller låter fler stå och riva papper. Annars får jag väl träna axlarna hårdare nästa år så man hinner se dom andra! Tack för svaret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.