Hur tänkte jag nu med planeringen? Jag åker imorgon till Göteborg & har SOM VANLIGT när jag ska resa inte packat. Jag har inte ens tvättat kläderna jag ska ha.  Jag vet inte ens vart jag har resväskan? VARFÖR gör jag såhär JÄMT? Shame on me. jobbar till 17 sen fransförlängning från 17:30- ca 19:30 ? Sen måste jag sola & försöka hinna tvätta. nånstans träffa grannen och just ja! Kläderna ska ju hinna torka också. & det kommer massa män hem till mig & ska göra ngn besiktning = Hyresvärden bad mig städa (haha ja det är sant jag är SÄMST på att städa har så mkt bättre för mig än)

Bara jag som är sämst på att planera packning?

 

Share →

2 Responses to Hur tänkte jag nu?

  1. Roger Häggström skriver:

    Chilla lite nu fröken
    vi drar ju inte förrän imorrn ;)
    Jag börjar packa kl 14 imorrn jag ;)
    //Ragwald den förskräcklige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.