Jag har nog min sämsta dietvecka hittills. Vet inte ens om jag får kalla det diet ens ? ;)

en sak är helt klart IDAG KOMMER MIN ÄLSKADE GRANNE HEM!! Som jag saknat min humla!

Hon är den som kan få mig på rätt spår igen. Nya jävla tag direkt jag kommer hem från Göteborg för vet ni vad? då ska dom sista 15 kilona blåsa bort. rinna bort u name it! Det ska gå i HÖG fart jämfört med nu. För nu är jag less. Denna kvinna har fått nog av sig själv. Åker imorgon till Göteborg på Luciapokalen hejja på Tomas min sk. mentor i träningen. Även heja på Freja & dom andra från norr. Gud så pepp man kommer bli många skulle säkert få ångest att vistas bland så många med perfekta kroppar. INTE JAG. Jag ser då bara att de är inte bara på bilder. utan det går verkligen på riktigt. & att få se att dom där gigantiska kvinnorna…. Faktiskt inte är så stora som jag trott. Att jag en dag i mitt liv faktiskt KAN uppnå det där.

20121206-090239.jpg

Tagged with:  
Share →

2 Responses to Naked truth

  1. Jennifer skriver:

    Du är så jävla duktig du Sara! Ge mig lite motivation! :D hoppas att du får det kul i götet! ;)

  2. elin skriver:

    Vet du va! Nu är per hemma dessutom och vi ska minsann börja på allvar :) kan peppa å tagga dig ja med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.