Klickade hem lite träningskläder / myskläder. Gillar ju att träna i killbyxor! Hmm storlek Medium på tröjan borde räcka. usch hatar att beställa och inte prova kläderna. Var även sugenpå en turkos men den får nog vänta ett tag! :)

Beställt från fitnessbutiken.se Tycker dom är dubbelt så bra som andra butiker. supersnabb levereans vilket är ovanligt för oss som bor här uppe i landet. alltid före GG med nyheter på kläderna och världens bästa support om det är ngt fel på varan. Service med stort S ! Hmm vad ska jag uppdatera annars då? Blogglusten är inte på topp nu har ingen energi över till det förutom att göra det jag ska om dagarna. Själv på kontoret nu så jag poppar lite hårdrock på låg volym & gör det julfint! Längtar till nästa vecka åker med Joachim & Roger ner till Luciapokalen & tittar på tävlingar hejja på lite olika folk, träffa vänner i Götet osv! och bästa av allt…… HOTELLFRUKOST !!!  Helvete efter att ha droppat 14 kilo bord ejag väl ändå vara tillåten en vanlig jävla svensson frukost?! För sen är det fan hårdhandskarna att tappa dom sista kilona innan det är dags att bygga igen i vinter !

 

Kör hårt alla där ute! & trevlig helg!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.