Idag är en sån där dag då jag ställer klockan på 05:15 ute i hallen & vaknar upp med mobilen i handen kl 07:40 (börjar jobba kl 08:00) & inser att det mesta gått åt helvete. Idag är en dålig näsdag också. då jag känner att det är hög tid att ta tag i det där & sätta igång helvetet med läkare & allt. Har ingen nässkiljevägg pga. min sjukdom då jag hade för låg ämnesomsättning förr utan mediciner = blev sjuk jätteofta = snöt mig jämt = fick hål i nässkiljeväggen & nu har jag ingen alls bara en hudflik längst fram. Kan knappt andas utan nässpray & jag har fått en krokig & jävlig snok.

Hoppas att dom kan banka till näsan lite också i samband med operation av väggen där. För den är allt annat än vacker. Usch. Idag känner jag mig bara ful & jävlig. End ag där jag vill gräva ner mig & gömma mig. Men det funkar inte så här i världen om man vill ändra på sig. Bara ta tag i det. & det gäller snoken också. Tyvärr så drar jag på det. gjort det i ngt år nu då dom pratade sist om att ta vävnad från vaden till näsan. = jag kommer inte kunna träna vaden. = jag får gå med en krokig snok ett tag till.

Idag är en sån dag. Då jag bara vill klaga på allting i min väg. Också måste jag göra kvällscardio nu också. = måste bli step in. Nåja

Kroksnoken  ! Men hey! har jag kunnat gå med acne i massa år kan jag väl ändå bära den här ett tag till. Suck! Nåja syns ju inte i alla vinklar hur ramsné den är..

Share →

One Response to Idag är en sån där dag

  1. Marie skriver:

    Hej
    Är nyfiken hur har det gått med din näsa? Har själv en skadad näsa sen mååååånga år tillbaka o har använt nässpray o nasonex alldeles för mycket och har fått ett hål i skiljeväggen! Har googlat runt på nätet o läste om en plastikkirurg som heter Fredrik Gewalli.
    Vill bara veta som sagt hur det har gått för dig kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.