Ska försöka hitta tiden att klippa ihop bilder frånnär jag började och nu men glömmer jämt! Ryggen blir iaf bättre men det går ju INTE fort. Men det spelar ingen roll. Ju längre tid det tar för mig. Desto mer tid har jag att känna missnöjde & tänka att jag inte ska göra om det här misstaget och bli så stor (läs fet) igen.En slags långdragen plåga som kommer mynna ut i ngt bra tror jag :)

Idag är träningsvärken fruktansvärd. Jobbat ,spontanshoppat på intersport, städat hos farmor i hyreshuset, kammat & fixat katten, gymmat, betalat löpbandet till veronika, solat & nu ser jag ÄNTIGEN på true blood. en hel vecka sen! ;) strax sängen så jag pallar med morgondagen.

Share →

2 Responses to Fritag

 1. 3se skriver:

  Oj!!! Är jätte nyfiken på dina mått, förstår om du inte är redo att mätas.
  Är glad att jag lagt ner mina bb planer ;) för du kommer rocka.

  Kör på och kicka!

  • Saraisaksson skriver:

   ska lägga upp måtten snart! ;) men va säger du människa! haha gullig du är! tusen tack. bara hoppas massan finns kvar även när man går ner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.