Alla borde ha en granne som min! Hon är Grym med stort G, Awesome med stort A ! Ni fattar vinken. Hon är tjejen som stiger upp kl 05:30 på sina lediga dagar för att hjälpa mig med morgonpromenaderna. Hon är grannen som har mitt VISA kort med vetskapen om att jag kommer emellanåt flippa ut. Hon är den som följer på mataffären på vardagarna och handlar samtidigt. När jag fastnat vid ngn bakelse på COOP är hon den som ryter i örat om jag verkligen vill ha den där. Tar mig i armen och går.

Pung-elvis dansen / Mambo-jambo tits n’ ass

Hon är inte bara grym för att hon hjälper mig med dieten hon är fruktansvärt rolig människa som alltid har nära till skratt. (det har ni nog hört på dom video som jag lagt upp) Ibland innan vi åker på gymmet tsm så brukar vi dra på musik på hög volym och totalt spåra ur med exempelvis: pung-elvis dansen som vi kallar den. Eller Mambo-jambo tits n’ ass dansen! Vi springer i handduksturbaner och pyjamas mellan varandras portar. Ibland genar vi genom källaren. Vi är dom 2 som alltid okuperar tvättstugan genom att ha ett system att skriva varandras namn varannan dag.

Hon är en i min familj. Jag skulle ALDRIG åka på middag hos mamma & pappa utan henne exempelvis det skulle kännas helt fel. Folk kan säkert tycka det är konstigt hur vi gnabbas åt varandra för våran (läs MIN) tonart till henne är inte alltid så fin. & vi kan skälla på varandra. Var på en släktmiddag förra helgen och hon satt i ena delen med släkten och jag satt i det andra rummet typ med andra personer. så är vi..  så är det bara. Jag umgås inte så ofta med folk utanför gymmet. Men det är som inte att umgås med henne. Det bara är en del av vardagen. Att inte se henne 2 gånger om dagen .. Då blir det fel. Hon jobbar ibland med min pappa. min mamma & hon sms: ar ibland utan att jag vet? Jag har partajjat med hennes bror & sovit hos hennes mamma. (som dessutom var en helsike bilfärd med mig & linda i samma bil och en GPs som ljög en hel del) hennes familj är på min facebook. Ja vi är som ihopmixade!

 

Lebb-grannar

alltså. Även om jag avskyr dina 3 trappor upp & nästan aldrig besöker dig enbart pga. dom så vet du att jag uppskattar allt du gör för mig & hjälper mig. Speciellt nu.  Det är som du & jag :) Tillochmed våran granne tror ju att vi är ett par. Då han rakt ut frågat Linda om det. Vi kommer på oss med att komme på gymmet med nycklar & ropa “SES HEMMA SEN” för att komma på att alla fina män kommer antagligen anta att vi är ett par. & att vi är rökta då. På mataffären kan vi vråla till varandra vad man ska äta till frukost i helgen och stå & diskutera vilt om vad som ska handlar och inte. = vi ser ut som ett par som ska ha frukost. Inte blir det bättre av att du har superfeminina kläder ofta när vi går på affärn och jag går omkring i killkläder. Ibland kan det blir lite fel men nu reder vi ut det här: Det är min bästa vän & granne. Tack för att du finns Linda!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.