Ursäkta min dåliga redigering att ta bort namnen. När jag inte ska klämma dom mellan mina ben eller sparka på dom så ska jag lyfta dom på mina axlar, eller posa framför dom i webcamen tycker dom eller stampa på djur och hela hans moster osv. Mestadels så vill dom veta måtten mina. Ibland slår dom till med en förfrågan om jag kan släpa dom utomhus. Herregud. Ibland undrar man hur världen fungerar? Man kan fråga sig varför jag accepterar folk från hela världen. Jo för att det finns flera som är helt normala som faktiskt bidrar till ngt har flera kontakter i london som hjälpt mig med vart man ska gå och supertrevliga. Uppskattar sånt. Kul att få nya kontakter. MEN så finns dom resterande människorna.. Det här exemplena nedanför är ju ändå mellanmjölk jämfört med vissa andra “erbjudanden” man får. Tragiskt..

Blivande yrke kanske? …. eller så inte.

Share →

5 Responses to Dagens sköningar

 1. Juan skriver:

  sometimes i wonder what’s with these people too

  wtf drives them to make such awkward requests? i remember a couple of times my former trainer had a few of those requests and i was like “WTF?!” O.o

 2. Cecilia skriver:

  haha men fyy..idioter det finns!

 3. FITNESS & HÄLSA skriver:

  HAHAHAHA, wtf? Fyfan vilka … Fetischer? :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.