Jaha. kl 05:45 stod grannen halft sovandes i min hall mumlandes att jag skulle skynda mig. Sen gick vi en annan morgonsväng än jag brukar. Hon är ledig & stiger upp med mig det uppskattar jag. Nu känns det faktiskt helt okej med revbenen så nu kööööör vi! Lättare att hålla motivationen med kosten och allt annat när man kan ge 100 %.  Let’s do this!

När vi ändå har ett rump-tema på bloggen så kan vi ju lika gärna fortsätta med det?

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.