Seriöst… Hur tänkte jag nu. nästan 11 tusen POFF kommer försvinna i decmber, hudbehandlingar hit & dit, Lite andra behandlingar hit & dit sen 2 frisörbesök, + hårförlängning , nagelförlängning, fransförlängning..Innan jul. sen ska man ju handla julklappar också har jag hört?  sen POFF några tusen till inför resan i januari. Sen POFF kommer jag få restskatt på typ 10,000:- iår pga. sålda fonder. KUL. Eller så inte. Detta vaknade jag till ryckandes kl 4 imorse när jag kom till insikt alla pengar som flyger iväg. Jag & ekonomi….

 

Sorry att jag inte la upp före & bilden nu. Glömde bort ;) den kommer! fick utskällning på SMS!

Fortfarande ont i revbenen men nu sköter jag kosten. inte bra. inte tjocka i mig utan jag ligger på endast 30 % av det intaget jag ska :( Är sur när jag har ont jag fräste och svor hos släkten i helgen. Tappat matsuget helt när jag inte tränar & har ont. Måste försöka få i mig maten. först var det för mkt mat och nu för lite. Ingen balans. Nåja har ju inte hänt så mkt på vågen iaf.

Nu ska jag jobba vidare! Imorgon ska jag börja promenera ÄNTLIGEN!! Nu har revbenen fått vila nästan 2 veckor så nu får det vara nog.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.