Igår var en usel dag. Humörmässigt & tidsmässigt stressig & ont hade jag. Jag var inge vidare trevlig mot folk i min närhet. (jo på jobbet) Idag är en ännu sämre dag. Ställd emig & kokade den där förbannade tortellinin som jag längtat efter i flera veckor. Efter att jag kokat den så hevde jag upp på tallrik.. luktade på den. Hevde på lite ketchup & pastakrydda….. Sen kastade jag skiten. :D

Ska tömma hela jävla skafferiet på all skit som finns där också. Farligt. Värk i revbenen idag så ingen morgonprommis. Troligtvis inge gym heller svårt att andas. Hoppas vara back on track imorgon. Förhoppningsvis med lite bättre humör också. The diet have to go on!

Share →

One Response to 31 Oct 2012

  1. Juan skriver:

    damn, so the rib pain was tougher than i thought it was :/ how long did the doc told you it would last?

    If it is helpful, for some extra calcium intake, use some sesame on your foods and, if it’s available in Sweden, get some Moringa too (tons of benefits).

    A sports-naturist nutritionist came yesterday to my gym to give a small lecture about diets for vegetarian people to Personal Trainer Students that are doing their internship, and i overheard a bit about Moringa and i guess it won’t hurt to have a look on it, because what i heard of it truly have TONS of benefits :)

    hugs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.