Blir helt varm inombords när jag läste detta. Emma som går i min lillebrors klass vill också bli muskulös! Lycklig jag blir :)

Läsa på hennes blogg när hon kör benpress “Stor jävla benen here i come” osv! Påminner om en viss Sara Isaksson vid samma ålder ;)

vi pratade lite igår om vikten av att hon inte bröjar träna för hårt nu när hon är så ung samt det här med att dricka alkohol att det förstör all träning. & att hon inte ska börja så tidigt som jag själv gjorde med festandet och gör hon det så ska hon veta att det är inge fel att vara nykter på fester. Jag är ju det! :D & det fick mig att tänka på hur mkt jag gör som faktiskt kan spela roll för dom yngre. att det jag gör & laddar upp på min sida faktiskt kan påverka dom mkt. Både negativt & positivt. Så jag blir superglad att se en ung tjej vilja ha muskler. För det är en bra väg till diciplin, rutiner, ansvarstagande , man lär sig mkt om kroppen & man sover gott om nätterna så jag tror det är en bra grundpelare för många. eller är jag ute & cyklar?

Så nu vet ni att snart är vi 2 & biffar på gymmen i Boden tsm!

Hennes blogg: http://www.emmasundbergg.devote.se/

 

Share →

One Response to En blivande talang? =)

  1. Juan skriver:

    awesome, and i’m sure you can be a great role model for her :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.