Knappt sovit ngt inatt. & det är ENBART för att jag suttit & sagt hur bra det känns med revbenen alltså att jag inte har speciellt ont. Så har jag självklart haft ont inatt. Var nära på att ringa mamma & be henne köra in mig på akuten då det var som att bröstkorgen hade låst sig & vägrade vidga ut sig när jag skulle andas. Men envis som jag är så vägrade jag. Satte mig rakt upp i sängen & stängde ögonen & andades lugnt & djupt trots att det gjorde ont. Slog på en dokumentär på datorn & satt vaken till det var dags för cardio. Så nu är det bra igen.

Men otäckt var det.

Mätte & vägde mig idag igen (gör det varje morgon nu) & man blir ju såå glad :D Speciellt när man kom i en tröja man inte kommit i tidigare. Så här sitter jag på kontoret med kavajbyxorna som blivit för stora samt tröjan jag nyss kommit i. Superglad. Inte bara för att det är fredag. Utan för att jag lyckas. Än så länge. Hitills. & för att jag ska.

 

 

 

Share →

One Response to Jag lyckas.

  1. Juan skriver:

    Felicidades! :D (and i mean both making your ribs to broaden your chest to breathe and that your clothes fit better!)

    tho, go to the medic to get a check on your ribs, i mena, they can’t be hurting you forever right? (damn, i didn’t realized how bad you got hit by the bar :S )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

september 2018
m ti o to f l s
« Okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.