Igår var jag & min monsterpanna lite tjejig igår på gymmet för en gångs skull :) Pink it is! Fick höra av Tobbe på gymmet igår att jag blivit smalare i ansiktet. Jag tror jag levde på det resten av kvällen. & idag har jag träningsvärk i triceps nu så det sjunger om det. Awesooome! Fixade matlådor & la mig. Morgonpromenad själv imorse blev bara 45 min. Iklädd 2 tröjor, 1 fodrad jacka + 3 byxor, 2 halsdukar osv haha! :) Behöver jag säga att jag är frusen? Idag njuter jag bara av VILODAG. Min kropp behöver det & troligtvis revbenen också.

Share →

2 Responses to V.I.L.O.D.A.G

 1. Tom skriver:

  Hey Sara,

  Your arm is massive! You look so beautiful. How big is that bicep?

  Tom

  • Saraisaksson skriver:

   Hi Tom!
   Thank you very very much for your kind words! Sorry but i don’t know right now how big my arm is. i will meassure it soon! :) keep reading and i will answer that question soon. Have a nice day :) Hugs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.