Ja tålamod. Väntans tider. Tålamod på att något ska hända formmässigt. Rejäla markanta skillnader vill jag ha. Känns ibland stundtals som att det är flera år dit. Ibland känns det lätt som en plätt. Ena stunden är jag nöjd med vad jag ådstakommit hitills. Andra stunden är jag arg på mig själv att jag släppte taget så mkt under dom där 3 veckorna sjuk. Ibland tänker jag att “hey! vad spelar det för roll det är ju nu jag börjat seriöst… På riktigt, jag kommer aldrig bli sådär igen” men så kommer jag på att….. Jag har ju sagt det förr?

Gårdagen var det full rulle. Prommis på morgonen jobbade över lite, träna ben direkt efteråt (går knappt att träna ben pga värken i revbenen så körde benspark i över en halvtimme…Hatar den övningen) Sen hjälpte jag Maria på gymmet 45 min sen hem skynda siga tt duscha och fixa matlådor & diska sen kom grannen & såg svenska hollywoodfruar sen dog jag i sängen. Upp igen kl 05:25 också börjar dagen om på nytt. Samma rutiner, samma matlådor, MEN! suntan ahr nya rör så nu jävlar ska detta vita spöke få sig färg. Fick en uppenbarelse på gymmet i veckan hur blek jag är…

Share →

2 Responses to Tålamod

 1. Juan skriver:

  Yes patience, patience, patience and stay your head cool and away from wanting fast results. you know how this works, and fast ain’t a feature of this thing, haha.

  Though, you’re always going forward and forward, doesn’t that count for something? :) you’re doing it just great already! just don’t get yourself lost in your desire of getting it as soon as possible, just let it happen and focus on training the best possible :D

  by the way how’re your ribs going? are they better now?

  Hugs

  PS: i’ve always wondered what’s all the fuzz with suntan. you look great like that, i don’t think you really need it.

  • Saraisaksson skriver:

   yes i know patience but i´m like a child i want it… and i want it NOW! :D
   Thank you for caring! My ribs are better it only hurts sometimes when i sleep cause i sleep on the side :) And i don´t do situps and so on!

   PS! when i´m so blonde i look like a ghost with my white skin so i MUST tan !:D and my acne dissapears

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.